Тиждень географії

У період з 30.11 по 04.12 у Новоград-Волинській школі І-ІІІ ступенів № 8 учителем географії Носіковою Наталією Павлівною було проведено тиждень географії.

Цікавою і непередбачуваною є наука географія. Здається, вже все відкрито і вивчено, але географи продовжують вирушати у нові мандрівки і відкривати ніким незвідані шляхи.

Цього тижня учні нашої школи були завзятими і наполегливими дослідниками географії і відкрили для себе і своїх товаришів - однокласників багато цікавого.

Географічні вікторини, брейн -ринги це інтелектуальні ігри які проходили серед учнів нашої школи стали творчою формою навчання, виховання і розвитку учнів. Фінал ігор мотивував учнів до нових особистих і командних перемог, надавав позитиву й інтелектуальної наснаги.

Позакласні заходи мали на меті підвищення інтересу до вивчення географії, виявлення рівня обізнаності учнями даного предмету, виявлення обдарованості серед школярів. Учасниками були учні 5-9 класів. Учні 8 класу змагались за звання найкращих “Мандруючи рідними просторами”. Учні 5-х класів змагались за звання “Юний природознавець”. Команди 9 - х класів ЗОШ №8 взяли участь у змаганні найкращих знавців рідної землі – України “Найкращі знавці рідного краю”.Учні 6 класу приймали у змаганні за титул найкращого дослідника планети Земля «Шлях доуспіху». Учні 7 класу у змагалися за титул найкращої команди дослідників материків та океанів «Мандруємо материками».

Носікова Н.П. учитель географії

/Files/images/Знімок екрана 2020-12-21 175316.png

/Files/images/1.jpg
/Files/photogallery/2.jpg
/Files/images/3.jpg
/Files/images/5.jpg
/Files/images/7.jpg
/Files/images/9.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 216

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.